Subscribe:

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Οι τάσεις στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Pinks Sands, H&M και Victoria's Secret: λένε ναι στο στράπλες μαγιό για το καλοκαίρι του 2011.

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, ήρθε η ώρα να μάθεις τις τάσεις στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού! Διάλεξε το στυλ που σου ταιριάζει για να ξελογιάσεις τους πάντες στην πλαζ.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, ήρθε η ώρα να μάθεις τις τάσεις στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού! Διάλεξε το στυλ που σου ταιριάζει για να ξελογιάσεις τους πάντες στην πλαζ.

Το σέξι στράπλες μαγιό:

Πέρσι το έψαχνες αλλά τα σχέδια δεν σε ενθουσιάζαν. Φέτος το μαγιό με στράπλες σουτιέν αποτελεί την κυρίαρχη μόδα και σπρώχνει στην άκρη τα κλασικά μαγιό με τριγωνάκι σουτιέν. Αξίζει να το προτιμήσεις:

Αν το στήθος σου δεν είναι πολύ μεγάλο ή αν είναι εξαιρετικά μικρό. Με την κατάλληλη ενίσχυση, το στράπλες, θα δείχνει το στήθος σου πιο ζουμερό και στητό. Διάλεξε ένα με λουλούδια ή μονόχρωμο με πολύχρωμο κιλοτάκι ή σε έντονα χρώματα ή με μεγάλη καρφίτσα στα μπούστο.

Αν το στήθος σου είναι πιο μεγάλο, φρόντισε το σουτιέν του μαγιό να ασφαλίζει καλά πίσω, ιδανικά με κλιπ και όχι με κόμπο που μπορεί να λυθεί ή να ξεχειλώσει εύκολα. Αν το στήθος σου είναι μικρό, φρόντισε στην εσωτερική μεριά του στράπλες μαγιό να υπάρχει η λεπτή γραμμή σιλικόνης στήριξης και μια καλή ενίσχυση. Αν φοβάσαι να μπεις στη θάλασσα με το στράπλες, φόρεσέ το με την τιράντα στήριξης (τα περισσότερα έχουν) και αφαίρεσέ την κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας.

Ξεχωρίσαμε τα στράπλες των: H&M, Pink Sands, Victoria's Secret, Oysho

Μαγιό με έναν ώμο:

Αποτελεί καυτή τάση στις μπλούζες και τα φορέματα. Τώρα και τα μαγιό με σουτιέν με έναν ώμο υπόσχονται να κάνουν τις βουτιές σου πιο μοδάτες. Μπορεί να μην βοηθούν στην επίτευξη του ιδανικού μαυρίσματος, αλλά αποτελούν ιδανική επιλογή για τη διασκέδαση στο beach bar μετά το μπάνιο.

Προτίμησε ένα μαγιό με ένα ώμο μονόχρωμο ή με μεγάλες μεταλλικές λεπτομέρειες για να θυμίζεις ελληνίδα θεά. Αν το στήθος σου είναι εξαιρετικά μικρό, ο ένας ώμος δεν θα σε κολακεύσει. Επίλεξε ένα μαγιό με έναν ώμο μεν που θα έχει λεπτή γραμμή ή θα θυμίζει στράπλες με ζώνη.

Ξεχωρίσαμε τα μαγιό με έναν ώμο από: La Perla, Emilio Pucci, Pink Sands

Mαγιό με ρομαντικά κύματα:

Η μόδα των κυμάτω επιστρέφει και ειδικά στο κάτω μέρος του μαγιό, τα φρουφρού και τα κύματα (κυματιστές πτυχές υφάσματος πάνω από το βασικό κομμάτι). Τα λεγόμενα ruffles στο κάτω μέρος του μαγιό το κάνουν πιο ρομαντικό και κοριτσίστικο ενώ στο σουτιέν δίνουν όγκο σε ένα μικρό στήθος.

Ξεχωρίσαμε τα μαγιό με ruffles από: Misoni, La Sensa, Asos, Oysho

To Vintage μαγιό:

Κάνε εμφάνιση σαν pin up girl από άλλη εποχή με μαγιό εποχής. Μυτερά σουτιέν στα μαγιό, ψηλόμεσο κιλοτάκι στα μαγιό, πουά κι κρόσσια δίνουν στο λουκ σου κάτι στιλάτο και παλιομοδίτικο.

Ξεχωρίσαμε τα vintage μαγιό από: Vitamin A, JESSIKA ALLEN, Νorma Kamali

Μαγιό σε απαλά παστέλ χρώματα:

Σίγουρα τα μαγιό σε έντονα φλούο χρώματα αποτελούν την πρώτη σκέψη που κάνεις για το τι ταιριάζει με το τροπικό σου μαύρισμα. Ειδικά όμως στα πρώτα μπάνια, ένα μαγιό σε παστέλ (ροζ, βιολετί, μπεζ, λευκό) αποχρώσεις μπορεί να αναδείξει το σώμα σου, ειδικά αν τηρήσεις τη μονοχρωμία στο πάνω και κάτω μέρος.

Ξεχωρίσαμε τα μαγιό σε απαλά παστέλ χρώματα: Pink Sands, Calzedonia, Love Nature, Μelissa Odabash

Το πλεκτό μαγιό:

Το είδαμε σε μερικές συλλογές μαγιό μεγάλων σχεδιαστών και σιγά σιγά επιστρέφει στο θρόνο του. Το πλεκτό μαγιό είναι μεν δυσκολοφόρετο και στεγνώνει αργά και βασανιστικά αλλά υπό προϋποθέσεις, μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις στην πλαζ. Απόφυγε το λευκό πλεκτό μαγιό χωρίς επένδυση και προτίμησε ένα πλεκτό σουτιέν μαγιό σε έντονο χρώμα, το οποίο θα συνδυάσεις με ασορτί χρώμα στο κάτω μέρος, όχι απαραίτητα πλεκτό.

Ξεχωρίσαμε τα πλεκτά μαγιό: Joe & Christine, Lisa Maree

Αν θέλεις να βρεις το μαγιό που σου ταιριάζει, κάντο από τη σιγουριά του σπιτιού σου με τις επιλογές που σου δίνει το εργαλείο αναζήτησης του WomenOnly: http://womenonly.fashinating.com/

Oι προτάσεις αποτελούν αντικείμενο δημοσιογραφικού ρεπορτάζ www.womenonly.gr

ΚαυτόΚρύο
Οι μεταλλικές λεπτομέρειες, τα τρουκς, οι πούλιεςτα χαβανέζικα μοτίβα και σχέδια
τα floral μοτίβα (ακόμα και τα λουλούδια πάνω στο μαγιό)τα υπερβολικά βολάν
το κάτω μέρος με μεταλλικά πιασίματαΤο κάτω μέρος με κορδόνια
το ολόσωμο μαγιό που μοιάζει με μπικίνι (με πολλά κοψίματα)το πλεκτό ολόσωμο μαγιό
το στρινγκ κάτω μέρος στο μαγιόΤο χιλιοφορεμένο μπραζίλιαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου