Subscribe:

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ολόσωμη Φόρμα: πώς να τη συνδυάσεις με στυλ


Λατρεύεις τις ολόσωμες φόρμες και τώρα είναι η εποχή τους (προτού πιάσει η ζέστη και ενδώσεις στα καυτά σορτσάκια).

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Πώς όμως μπορείς να συνδυάσεις μια ολόσωμη φόρμα με τα σωστά αξεσουάρ για να σε συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, όποια εμφάνιση κι αν ετοιμάζεσαι να κάνεις; Η fashion editor Ιωάννα Γαρεφαλάκη κάνει τις δικές τις προτάσεις κι εσύ μπορείς να κλέψεις τα fashion μυστικά της.

Το εμπριμέ θέλει τόλμη
Το εμπριμέ θέλει τόλμη

Κάνε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να δεις αναλυτικά κάθε λουκ! Για περισσότερα μυστικά μόδας μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το blog της Ιωάννας http://hotspotemily.blogspot.com/

1. Ναι στα μπλε!

Η μπλε ολόσωμη φόρμα, μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακή το πρωί όσο και το βράδυ! Τις πρωινές ώρες φόρεσέ τη μαζί με κίτρινα αξεσουάρ για μία μοδάτη έξοδο, ενώ το βράδυ μπορείς να τη συνδυάσεις με αξεσουάρ σε σομόν αποχρώσεις, μεγάλο κολιέ και ψηλά πέδιλα!

Μαύρο και κλασικό
Μαύρο και κλασικό
Βάλε χρώμα και δεν θα χάσεις!
Βάλε χρώμα και δεν θα χάσεις!

Ολόσωμη φόρμα από 49.99

2. Το εμπριμέ σου πάει πολύ

Πόνταρε στις εμπριμέ ολόσωμες φόρμες για ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος! Εμείς σου προτείνουμε αυτή, με σχέδια από μπλε πεταλούδες! Φόρεσέ τη μαζί με χρυσά-γαλάζια αξεσουάρ, κράτησε μία ψάθινη τσάντα και πλατφόρμες σε nudeαπόχρωση!

Ολόσωμη φόρμα - Rene Derhy 95

3. Μαύρο και κλασικό:

Η μαύρη ολόσωμη φόρμα είναι ευκολοφόρετη και μπορεί να αποκτήσει διαφορετικό στυλ και ύφος ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε. Φόρεσε παπούτσια και αξεσουάρ με έντονο χρώμα για μία μοντέρνα εκδοχή ή επίλεξε τα χρώματα της άμμου για ένα πιο ήρεμο look!

Ολόσωμη φόρμα – Oasis 94

4. Βάλε χρώμα και φαντασία

Τόλμησε το χρώμα και φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα σε κοραλλί απόχρωση! Σου προτείνουμε 2 επιλογές σε αξεσουάρ για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

Ολόσωμη φόρμα - Stradivarius 29.95



Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου