Subscribe:

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ξαναβρές τη φόρμα σου χωρίς να χάσεις το στυλ σου


Τοπ: Γαλάζιο-Nike €50, Κίτρινο-Blanco €14.99 Σορτς:  Ροζ-Adidas, Ασημί- Oysho €16.99 Παπούτσια: Λευκό/Γαλάζιο και Γκρι/Ροζ και τα δύο Reebok  Φούτερ: H&M €19.95 Αθλητικό Σουτιέν: Oysho €14.99 Τσάντα:

Αν νομίζεις ότι η αθλητική εμφάνιση δεν μπορεί να είναι στιλάτη, ξανασκέψου το! Το σπορ φέτος είναι πολύ της μόδας και είναι ευκαιρία να γυμναστείς με στυλ επιλέγοντας τα ωραιότερα αθλητικά κομμάτια και φτιάχνοντας το πιο hot sporty chic look!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Οι επιλογές στα αθλητικά ρούχα είναι αμέτρητες, όμως πέρα από το στυλ, πρόσεξε να τα διαλέξεις και με βάση τις ανάγκες σου και το είδος δραστηριότητας που προτιμάς.

Παντελόνια

Προτίμησε φόρμες που είναι χαλαρές και άνετες.

Πράσινο κάπρι: Puma €40, Γκρι φόρμα: Nike €55,  Μαύρο κάπρι: H&M, €14.95 Τοπ:Ροζ H&M €14,95,  Γαλάζιο Mango €4.99,Τρίχρωμο Puma €40.00  Παπούτσια: Γκρι/κιτρινο Puma, Γκρι/ροζ Puma,  Μαύρο Nike Βέστο:
Πράσινο κάπρι: Puma €40, Γκρι φόρμα: Nike €55,
Μαύρο κάπρι: H&M, €14.95 Τοπ:Ροζ H&M €14,95,
Γαλάζιο Mango €4.99,Τρίχρωμο Puma €40.00
Παπούτσια: Γκρι/κιτρινο Puma, Γκρι/ροζ Puma,
Μαύρο Nike Βέστο: Adidas

* Αν σου αρέσει το τρέξιμο ή το ποδήλατο απόφυγε τα πολύ φαρδιά παντελόνια που μπορεί να σε δυσκολέψουν ή να μπερδευτούν στα μηχανήματα και προτίμησε πιο στενές γραμμές.

* Στο μάθημα yoga ή pilates εφαρμοστά και ελαστικά υφάσματα είναι τα καταλληλότερα αφού είναι άνετα και επιτρέπουν να έχεις άνεση στις κινήσεις.

* Αν έχεις παραπανίσια κιλά στην κοιλιά βρες φόρμες που έχουν ενίσχυση και συγκρατούν τη συγκεκριμένη περιοχή.

* Αν έχεις περιττά κιλά στην περιφέρεια, απόφυγε τις φόρμες που έχουν γράμματα στο πίσω μέρος καθώς και τις φόρμες με πολύ ανοιχτά χρώματα. Κράτησε τις φωτεινές αποχρώσεις για το επάνω μέρος του σώματός σου.

Τοπ

Απόφυγε τα υπερβολικά φαρδιά και ψάξε για τοπ που έχουν καλή εφαρμογή στο σώμα σου και είναι από υλικά που "αναπνέουν" και βοηθούν ώστε να παραμένεις δροσερή και στεγνή στο γυμναστήριο. Αν δε σου αρέσουν τα μπρατσάκια σου επίλεξε να φορέσεις το κλασικό t-shirt με μανίκι.

Παπούτσια

Η επιλογή του σωστού αθλητικού παπουτσιού είναι πολύ σημαντική. Οι εταιρείες πλέον έχουν ξεχωριστές κατηγορίες παπουτσιών για περπάτημα, τρέξιμο, γυμναστήριο κλπ. Όταν είσαι στο κατάστημα, ρώτησε τον πωλητή ποιο στυλ παπουτσιού σου προτείνει ενημερώνοντάς τον για τη χρήση που το θέλεις.

Αθλητικό σουτιέν

Ένα καλό αθλητικό σουτιέν που σου παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη όταν γυμνάζεσαι. Όταν είσαι στο δοκιμαστήριο κινήσου φορώντας το, χοροπήδησε, σκύψε, για να βεβαιωθείς ότι μένει στη θέση του και είναι το κατάλληλο νούμερο.

Sporty jacket

Είναι απαραίτητο κυρίως για όταν φεύγεις από το γυμναστήριο και είσαι ακόμα ζεστή. Διάλεξε ένα σε φωτεινό χρώμα. Επίσης κυκλοφορούν πολλά jacket διπλής όψης για να το βάζεις από τη μεριά που θες σου ταιριάζει κάθε φορά.

Τσάντα

Η τσάντα του γυμναστηρίου πρέπει να είναι μεγάλη για να χωράει τα αθλητικά σου παπούτσια, την πετσέτα σου, ρούχα για να αλλάξεις μετά τη γυμναστική, βούρτσα για τα μαλλιά και οτιδήποτε άλλο θέλεις να έχεις μαζί σου στο γυμναστήριο.



Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου