Subscribe:

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τι θα φορέσεις στις καλοκαιρινές σου αποδράσεις

Ολόσωμη φόρμα:Blanco 22.99€ , Καπέλο:Zara 15.95€, Τσαντάκι:Zara 69.95€, Σανδάλια: Fullah Sugah 18€ Φόρεμα: Bsb 79€, Καπέλο: Accessorize 29.90€, Τσαντάκι: Mango 14.99€, Δίχρωμα Σανδάλια: Blanco 15.99€

Οι μέρες των διακοπών πλησιάζουν και εμείς σου δίνουμε προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας στο νησί! Ζωηρές αποχρώσεις και ανάλαφρα υφάσματα δημιουργούν το πιο hot summer look!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Για τον περίπατο στη νησί:

Μία ολόσωμη κοντή φόρμα είναι το πιο εύκολο και άνετο κομμάτι της σεζόν και είναι ιδανικό για τις πρωινές βόλτες σου στο νησί. Προτείνουμε αυτή την οικονομική φόρμα σε γαλάζια απόχρωση που δένει στη μέση δημιουργώντας μία πιο κολακευτική σιλουέτα. Συνδύασέ τη με καφέ τσάντα, καπέλο και χρυσά σανδάλια για ένα απλό casual chic στυλ!

Φόρμα: Fullah Sugah 43.92€, Πλατφόρμα Fullah Sugah 31.92€: Clutch: Zara 49.95€ , Σκουλαρίκια: Blanco 4.99€ Φόρεμα: Tally Weijl 25,95€, Κολιέ: Blanco 14.99€, Τσαντάκι: Zara 69.95€ , Σανδάλια: Zara 39.9
Φόρμα: Fullah Sugah 43.92€, Πλατφόρμα Fullah Sugah 31.92€: Clutch: Zara 49.95€ , Σκουλαρίκια: Blanco 4.99€ Φόρεμα: Tally Weijl 25,95€, Κολιέ: Blanco 14.99€, Τσαντάκι: Zara 69.95€ , Σανδάλια: Zara 39.95€ Φόρεμα: Blanco 32.99€ , Κολιέ με χάντρες:Zara 12.95€ ,Δίχρωμο Clutch: Zara 69.95€, Πέδιλο: Zara 69.95€

Ένα ανάλαφρο φορεματάκι είναι εξίσου καλή επιλογή για περιπάτους στα σοκάκια των νησιών. Διαλέξαμε ένα με φλοράλ prints που είναι ανάλαφρο και άνετο για να μπορεί να κρύβει τυχόν ατέλειες. Συνδύασέ το με φλατ σανδάλια και ένα messenger τσαντάκι και ξεκίνα την εξερεύνηση του νησιού με στυλ!

Η βερμούδα είναι επίσης ένα άνετο και ευκολοφόρετο κομμάτι. Φόρεσε την στην πιο μοντέρνα της εκδοχή -ψηλόμεση που δένει στη μέση- και βάλε από μέσα ένα ανάλαφρο τοπ. Συνδύασε τη με χρωματιστά σανδάλια και ένα φλούο τσαντάκι για να αποκτήσεις ένα πιο ζωηρό καλοκαιρινό look!

Στη βραδινή έξοδο:

Πουά μπικίνι:Accessorize 24,90€, Σόρτς: Pull and bear 15,99€ Φλοραλ τοπ από μπικίνι: Zara 12.95€ Μαντήλι: H&M 7.95€, Παρεό: Fullah Sugah 6€, Τσάντα: Accessorize 29.90€ Ολόσωμη φόρμα: 46€, Καπέλο: 26.5
Πουά μπικίνι:Accessorize 24,90€, Σόρτς: Pull and bear 15,99€ Φλοραλ τοπ από μπικίνι: Zara 12.95€ Μαντήλι: H&M 7.95€, Παρεό: Fullah Sugah 6€, Τσάντα: Accessorize 29.90€ Ολόσωμη φόρμα: 46€, Καπέλο: 26.50€, Σαγιονάρες: 12,50€ όλα Accessorize, Γυαλιά ηλίου: Zara 15.95€ Ολόσωμο μαγιώ: Accessorize 46€, Λευκό Σόρτς: Blanco 19.99€, Μαύρο Καπέλο: Zara 15.95€, Σαγιονάρες: Blanco 4.99€

Φυσικά το must-have της σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει και από τις βραδινές εμφανίσεις σου. Ξεχωρίσαμε αυτή τη μπεζ ολόσωμη φόρμα με βολάν στον ώμο και τη συνδυάσαμε με χρωματιστές πλατφόρμες, αστραφτερό clutch και μεγάλα σκουλαρίκια. Προτείνουμε να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό σινιόν για να κάνεις το στυλ ακόμη πιο glamourous!

Αν είσαι από τα κορίτσια που τους αρέσει να διασκεδάζουν ως το πρωί στα μπαράκια του νησιού, τότε ίσως προτιμάς ένα πιο εφαρμοστό φόρεμα. Διαλέξαμε αυτό το οικονομικό κοραλλί στράπλες φόρεμα και του δώσαμε μία έθνικ πινελιά με ένα μεγάλο κολιέ και σανδάλια σε καφέ αποχρώσεις!

Τόλμησε τα prints για ένα πιο άγριο και δυναμικό look. Κάνε πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνισή σου προσθέτοντας ζωηρά χρώματα σε ρούχα και αξεσουάρ. Εμείς σου προτείνουμε ένα μεγάλο κίτρινο κολιέ και πέδιλα με κίτρινη λεπτομέρεια για το πιο μοδάτο σαφάρι look!

Στην παραλία:

Η πιο απλή επιλογή για την παραλία είναι να φορέσεις το μαγιό σου και από κάτω ένα σορτσάκι ή ένα παρεό. Φυσικά μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου ένα καπέλο για να προστατεύεσαι από τον ήλιο ή ένα φουλάρι στα μαλλιά!

Μία δροσερή επιλογή για την παραλία είναι η ολόσωμη φόρμα με έντονα χρώματα και σχέδια που τονίζουν το μαύρισμά σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το καπέλο τα γυαλιά ηλίου, τις σαγιονάρες σου και είσαι έτοιμη.

Ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιώ, όπως αυτό με το print ζέβρας μπορεί να δείξει και καταπληκτικό ως τοπ! Αφού τελειώσεις το μπάνιο στη θάλασσα, μπορείς απλά να φορέσεις από κάτω ένα σορτς ή μία φούστα και είσαι έτοιμη για να πας στην ταβερνούλα για μεσημεριανό!

Τέλος, για τις διακοπές σου στη νησί μην παραλείψεις :

  1. Ένα καπέλο. Θα το χρειαστείς σίγουρα αφού θα είσαι όλη μέρα εκτεθειμένη στον ήλιο.

  2. Φλατ σανδάλια. Όσο και αν φαντάζεσαι πως θα φοράς συνεχώς ψηλοτάκουνα, ίσως διαπιστώσεις ότι τα πλακόστρωτα σοκάκια δεν ενδείκνυνται και περπάτημα με τακούνια.

  3. Ζακέτα ή ένα blazer. Επειδή στα νησιά φυσάει αρκετά και τα βράδια συνήθως έχει κρύο, μην παραλείψεις να προσθέσεις στη βαλίτσα σου ένα πανωφόρι. Θα το χρειαστείς σίγουρα!

    Πηγή : www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου