Subscribe:

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η Αμπρόζιο σχεδιάζει γοβάκια για τη Melissa



Ένας Άγγελος αοίγει τα φτερά του. Ο λόγος για το μοντέλο της Victoria's Secret , Αλεσάντρα Αμπρόζιο που παρουσίασε περήφανα τη δική της συλλογή παπουτσιών για τη διάσημη φίρμα Melissa.

H εν λόγω φίρμα με τα ιδιαίτερα jelly πλαστικά γοβάκια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σταρ σχεδιαστές όπως ηVivienne Westwood και ο Jean Paul Gaultier! Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο οίκος εμπιστεύεται ένα μοντέλο!

Η εγκυμονούσα Αμπρόζιο μίλησε με καμάρι για τα γοβάκια που δημιούργησε:

Μια σούπερ συνεργασία για το διάσημο Άγγελο!
Μια σούπερ συνεργασία για το διάσημο Άγγελο!

"Ήθελα τα σχέδιά μου να αντιπροσωπεύουν το στυλ μου. Έτσι κι αλλιώς, φοράω μόνο ότι αγαπώ. Αποφάσισα να ασχοληθώ με το σχεδιασμό παπουτσιών γιατί ήθελα να επεκτείνω τις δραστηριότητές μου και εκτός μόντελινγκ. Η διαδικασία της δημιουργίας ήταν συναρπαστική"!


Το διάσημο μοντέλο δημιούργησε δύο σχέδια: ένα γοβάκι σε στυλ δεκαετίας του 50 που φέρει τον τίτλο Melissa Incense Glitter, καθώς και μια μπαλαρίνα με όνομαMelissa Divine.

Melissa + Alessandra!
Melissa + Alessandra!

Πάντως η συνεργασία με την Αμπρόζιο είναι η πρώτη σε μια σειρά λαμπερών κολεξιόν υπό τον τίτλο "Melissa Loves", όπου μεγάλοι σταρ θα δημιουργήσουν το δικό τους δημιούργημα από πλαστικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου