Subscribe:

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μπικίνι-ολόσωμο-στράπλες: τα καλύτερα μαγιό για σένα

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα μαγιό του καλοκαιριού για σένα!

Είναι πολύ πιθανό ακόμη ένα καλοκαίρι να αναρωτιέσαι ποιο είναι το κατάλληλο στυλ μαγιό για το σώμα σου και ποιο είναι το σχέδιο που σε κολακεύει περισσότερο.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Υπάρχουν πολλά είδη για να διαλέξεις από μπικίνι, ολόσωμα, στράπλες μέχρι ημίσωμα, όμως το να νιώθεις αυτοπεποίθηση όταν το φοράς είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα! H fashion editor τουhttp://hotspotemily.blogspot.gr/ Iωάννα Γαρεφαλάκη, σου δίνει συμβουλές για την εύρεση του κατάλληλου μαγιό για σένα!

Γενικά: Ανεξάρτητα λοιπόν με το μαγιό που θα αγοράσεις πρέπει να αρχίσεις να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου όταν το φοράς. Δεν πρέπει να αμφιβάλεις για το πώς δείχνεις μέσα σε αυτό. Θυμήσου ότι ένα μαγιό δείχνει την πιο σέξι εικόνα μίας γυναίκας γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να διστάζεις και πρέπει πρωτίστως να αισθανθείς υπερήφανη για την εμφάνισή σου χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να έχεις το τέλειο σώμα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προετοιμάσεις τον εαυτό σου! Μπορείς για παράδειγμα αρχικά να το φορέσεις στο σπίτι όταν είσαι μόνη, ή να κοιταχτείς για λίγη ώρα στον καθρέφτη μέχρι να συμφιλιωθείς με την εικόνα σου.

Πάνω αριστερά και δεξιόστροφα: Εμπριμέ: 146€ Maaji, Ροζ: 50€ Accessorize, Ριγέ: 155€ Paolita Κόκκινο: 113€ Maaji, Κίτρινο: 47€ Accessorize, Εμπριμέ: 154€ Paolita

Μπικίνι:

Αν φέτος έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση σου έχουμε τις πιο girly επιλογές σε bikini. Έντονα χρώματα και ξεχωριστά σχέδια μας ανεβάζουν τη διάθεση!

Μαγιό φωτογραφίας: Calzedonia Πουά: Tezenis Ριγέ: 9,95€ tally-weijl, γεωμετρικά σχέδια το μπικίνι: 49,99€ brazilianbikinishop.com, Μπλε με κρόσσια: 9,99€ Blanco , Κόκκινο: 9,95€ tally-weijl Σλιπ: Κίτρινο: 12,95€ Zara, Γαλάζιο: 9,95€ tally-weijl, Φλοράλ: 12,95€ Zara

Strapless - Bandeau

Το strapless είναι ιδανικό μαγιό αν έχεις μικρό στήθος και φυσικά αν δεν θες να έχεις τα ενοχλητικά σημάδια από το μαγιό στο μαύρισμα.

Μαγιό φωτογραφίας: Gottex Επάνω: Σομόν 220€ και δίχρωμο 195€ και τα δύο Paolita. Κάτω: Εμπριμέ 43€, Μαύρο με πουά : 43€ και τα τα δύο Accessorize

One Piece

Τα ολόσωμα μαγιό δεν αποκαλύπτουν πολλά, αλλά απλά αρκετά για να διατηρούν το ενδιαφέρον! Πολλά ολόσωμα δείχνουν περισσότερη πλάτη, άλλα τονίζουν το ντεκολτέ ή τα πόδια. Εσύ ανάδειξε τα καλύτερα προσόντα σου και κρύψε ό,τι δε σου αρέσει, έχοντας πάντα κατά νου ότι θες να δημιουργήσεις μία ισορροπημένη σιλουέτα!




Πηγή : www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου