Subscribe:

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τα σέξι σανδάλια του καλοκαιριού: κέρδισέ τα!

Σανδάλια που τα ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά!

Οι Twininas.gr επιστρέφουν με ένα σούπερ διαγωνισμό σε συνεργασία με το WomenOnly.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Στείλε mail στο womenonly.contest@gmail.com και διεκδίκησε ένα από τα δύο ζευγάρια σανδάλια που φτιάχνουν οι Twininas με τα πιο πρωτότυπα υλικά. Τα σανδάλια είναι δερμάτινα και για περισσότερα σχέδια μπορείς να κάνεις κλικ στο www.twininas.gr

Λίγα λόγια για τις Twininas: Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που φτιάχνουν οι δύο δίδυμες είναι όλα χειροποίητα και τα περισσότερα απ΄αυτά μοναδικά. Οι δημιουργίες τους συνδυάζουν την απλότητα και τη πολυτέλεια. Χειροποίητα σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ, αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι οι αγαπημένες τους δημιουργίες!

Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλο, κοράλλια, μέταλλο, περίτεχνα υφάσματα, κορδέλες, ακρυλικές χάντρες, μαργαριτάρια, ξύλο και κοχύλια είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούν για να κάνουν τη φαντασία τους πραγματικότητα!

Και WomenOnly Έκπτωση: τα κορίτσια του womenonly που θα κάνουν τις ηλεκτρονικές τους αγορές από τοwww.twininas.gr θα έχουν επιπλέον έκπτωση στις αγορές τους -10%! Μην ξεχάσεις να το αναφέρεις στις αγορές σου λοιπόν

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα αποσταλούν ηλεκτρονικά από σήμερα 17/7/2012 μέχρι και 27/7/2012 στις 12 το πρωί. Στο μέιλ συμμετοχής μην ξεχάσεις να αναφέρεις τη διεύθυνσή σου, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και το νούμερο παπουτσιού σου!



www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου