Subscribe:

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τα μαγιό που λατρέψαμε από τη συλλογή H&M 2012


Σίγουρα αγαπάς το mix&match στα μαγιό γιατί μπορείς να βρεις αυτό που σου αρέσει και να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό συνδυασμό…

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Και επειδή πωλούνται χωριστά πάντα μπορείς να διαλέξεις ακριβώς το νούμερο που χρειάζεσαι! Εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε τα μπικίνι που λατρέψαμε από τη συλλογή της H&M!

Διάλεξε το μαγιό σου ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου!

Επίλεξε το μαγιό που σου αρέσει σε σούπερ τιμές!
Επίλεξε το μαγιό που σου αρέσει σε σούπερ τιμές!
  • Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ξανθά ή κόκκινα μαλλιά, σου ταιριάζουν τα έντονα μπλε, τα πράσινα αλλά και τα ροζ! Απόφυγε όμως το κίτρινο χρώμα!

  • Αν έχεις ανοιχτά καστανά ή ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, προτίμησε τις κόκκινες ή τις γήινες αποχρώσεις!

  • Αν είσαι από τις κοπέλες που έχουν σκούρα επιδερμίδα και μαλλιά, οτιδήποτε χρωματιστό θα δείχνει τέλειο πάνω σου! Παίξε με τα κίτρινα, τα μωβ, τα φούξια και απόφυγε τους γήινους τόνους.

  • Έχεις σκούρα επιδερμίδα και μαυρίζεις ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι; Φόρεσε παστέλ χρώματα! Απαλά ροζ, κίτρινα και πράσινα θα δείχνουν υπέροχα πάνω σου!

  • Αν έχεις σταρένια επιδερμίδα και καστανά μαλλιά, τότε σίγουρα σου ταιριάζουν οι μαύρες, οι πορτοκαλί, οι μπλε αλλά και οι κίτρινες αποχρώσεις.

  • Aπό τη fashion editor Ιωάννα Γαρεφαλάκη για το Womenonly/ Μην χάνεις post της Ιωάννας στο http://hotspotemily.blogspot.com/



    Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου