Subscribe:

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Τα απόλυτα κουρέματα της νέας σεζόν


Τα νέα κουρέματα είναι συναρπαστικά! Καρέ, ασσύμετρο όλα είναι εδώ για να σε βάλουν στην πρώτη γραμμή της μόδας!

Η νέα συναρπαστική σεζόν είναι εδώ για να σε βάλει στο τρυπάκι να ανανεωθείς και να ανακαλύψεις τα νέα μοναδικά κουρέματα που θα σε βάλουν στην καρδιά της μόδας. Μύτες, καρέ, κοντά όλα τα κουρέματα είναι φέτος στη διάθεση σου για να σε βάλουν στον πνεύμα της Άνοιξης! Διάβασε παρακάτω ποια κουρέματα θα σε κερδίσουν χωρίς προηγούμενο τη νέα σεζόν!

Κλασικό και μοντέρνο καρέ: τώρα το καρέ είναι στα φόρτε του και εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να το σκεφτείς πολύ σοβαρά να το κόψεις το ριμάδι το μαλλάκι σου στο πιο κοντό του! Εδώ και τέσσερα χρόνια το αγαπημένο κούρεμα των σχεδιαστών δεν είναι άλλο από το καρέ που είναι ένα εύκολο και απλό χτένισμα που σο χαρίζει λάμψη, κίνηση και «τύπο». Φέτος λοιπόν ακόμη και αν δεν είσαι φαν του κοντού θα αποφασίσεις να κάνεις το βήμα και να τολμήσεις την πιο σέξι αλλαγή, το σέξι καρέ! Το φουντωτό σε συνδυασμό με το καρέ είναι το απόλυτο τρεντ της σεζόν ενώ πλέον το καρέ είναι συνδυασμένο με την μπούκλα που θυμίζει χτένισμα της εποχής του '20 και σε βάζει στην καρδιά της μόδας. To καρέ φτάνει ακριβώς κάτω από το αυτί και εντυπωσιάζει!

Κοντό και σγουρό για την Ριάνα που κερδίζει με το σέξι κούρεμα της!
Κοντό και σγουρό για την Ριάνα που κερδίζει με το σέξι κούρεμα της!

Μεσαίο καρέ με αφέλειες: αν και το σγουρό είναι εκείνο που κερδίζει τις εντυπώσεις γενικά, θα δεις το μεσαίο καρέ με αφέλειες στην ίσια εκδοχή του να κάνει θραύση φέτος! Οι αυστηρές γραμμές επικρατούν και στο κοντό καρέ με αφέλειες και

Ναι στο κοντό: το κοντό και πάλι είναι in αυτή τη σεζόν όπως κάθε καλοκαίρι! Όχι μόνο είναι ένα εύκολο κούρεμα που σε βάζει στην καρδιά της μόδας και αφήνει το προσωπάκι σου σε κοινή θέα. Η φράντζα είναι στιλιζαρισμένη με φορά προς τα επάνω ή προς τα κάτω αλλά το αποτέλεσμα τονίζεται με προϊόντα στάιλινγκ ώστε να κάνουν τη διαφορά!

Το ασύμμετρο κοντό: είναι in με το μαλλάκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού να είναι πολύ κοντό σαν ξυρισμένο και το μπροστά να είναι πιο μακρύ αλά Ριάνα. Προαιρετικά για ένα πιο έντονο λουκ κάνε το μαλλάκι σου σγουρό ή άφησέ το στο ίσιο του για κάθε μέρα. Το ασύμμετρο κοντό δίνει κίνηση και αέρα στα μαλλιά σου ενώ είναι ένα κούρεμα που δείχνει ότι έχεις προσωπικότητα και στιλ ενώ όσο να πεις είναι μοντέρνο και σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα από ένα μαλλάκι χωρίς στιλ και «γραμμή».


Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου