Subscribe:

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κέιτ Μίντλετον: όποιο κομμάτι φοράει, ξεπουλάει!


Από τον περσινό αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον ή όπως πρέπει να την αποκαλούμε, Δούκισσα Κάθριν του Κέιμπριτζ, έχει μεταμορφωθεί στο απόλυτο style icon και κάθε ενδυματολογική της επιλογή κάθε άλλο παρά απαρατήρητη περνάει.

Από τον περσινό αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ηΚέιτ Μίντλετον ή όπως πρέπει να την αποκαλούμε, Δούκισσα Κάθριν του Κέιμπριτζ, έχει μεταμορφωθεί στο απόλυτο style icon και κάθε ενδυματολογική της επιλογή κάθε άλλο παρά απαρατήρητη περνάει.

Κέιτ Μίντλετον: όποιο κομμάτι φοράει, ξεπουλάει!

Για να πούμε και την αλήθεια, οι επιλογές της Κέιτ είναι πάντα στυλάτες αλλά και οικονομικές, γι' αυτό και κάθε κορίτσι του κόσμου αυτού (και όχι μόνο οι Βρετανίδες) σπεύδουν να προμηθευτούν τα συνολάκια της Κέιτ για να νιώσουν κι αυτές σαν πριγκίπισσες.

Και δεν είναι λίγο πράγμα να διαθέτεις μέχρι 100 ευρώ και να έχεις κι εσύ στην ντουλάπα σου το φόρεμα που προτίμησε και η Κέιτ και να μην χρειάζεται να καταφύγεις σε ρέπλικες πανάκριβων κομματιών.

Κέιτ Μίντλετον: όποιο κομμάτι φοράει, ξεπουλάει!
Κέιτ Μίντλετον: όποιο κομμάτι φοράει, ξεπουλάει!

Η τελευταία εμφάνιση της Μίντλετον - μπήκε και φέτος στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του περιοδικού "Vanity Fair" - με τοφόρεμα Zara από δαντέλα δεν ξεπερνούσε τα 82 ευρώ και εξαντλήθηκε στο online κατάστημα της φίρμας μέσα σε λίγες ώρες (σε όλα τα διαθέσιμα μεγέθη παρακαλώ).

Το εν λόγω φόρεμα η Κέιτ το προτίμησε για την εμφάνισή της στο φιλανθρωπικό κονσέρτο του Γκάρι Μπάρλοου, πρώην μέλους των Take That. Το εν λόγω φόρεμα ήταν και το μίνι κομμάτι που είχε φορέσει ποτέ η 29χρονη.

Πάντως, όσα φορέματα, παπούτσια ή πανωφόρια της Κέιτ έχουν εξαντληθεί, τα βρίσκεις πλέον μόνο στο e-bay σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές. Ακόμα και το καλσόν στο χρώμα του δέρματος έγινε και πάλι μόδα και ξεπουλά σαν τρελό σε κάθε πολυκατάστημα, απλά επειδή το προτιμά η Κέιτ.

Χαρά στις πωλήσεις τους λόγω Κέιτ, έχουν δει εκτός από το Zara, και ο οίκος Reiss (λατρεμένος της Κέιτ), ο Οίκος Burburry, το Topshop, Whistles, LK Bennett και Debenhams!

Ακόμα και οι ρέπλικες του μπλε φορέματος της Κέιτ στον αρραβώνα της αλλά και του νυφικού της Σάρα Μπάρτον από τον πριγκιπικό γάμο της 29ης Απριλίου, έχουν γίνει ανάρπαστες!



Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου