Subscribe:

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μπουτάκια έξω: πώς θα το κάνεις με στυλ!


Όταν δαπανάς τόσες ώρες στο γυμναστήριο, πρέπει να δείξεις και το αποτέλεσμα. Ο λόγος για τις αγαπημένες μας σταρ που αποφάσισαν φέτος να δείξουν μπουτάκι.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Στα φετινά Όσκαρ θαυμάσαμε το πόδι της Αντζελίνα Τζολί μέσα από τη μαύρη τουαλέτα με το μεγάλο σκίσιμο. Άλλωστε, αυτή η στάση της Τζολί, κατάφερε να της χαρίσει μια δική της σελίδα στο Facebook, αφιερωμένη στο μπουτάκι έξω!

Πρόσφατα, στο κίνημα, δείχνω το πόδι μου τώρα, μπήκε και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν με κρεμ μακρύ φόρεμα, με ωραίο σκίσιμο, συνδυασμένο με Jimmy Choo πέδιλα. Το αποτέλεσμα ήταν σούπερ chic αλλά μην φανταστείς πως μπορούν όλες οι γυναίκες, διάσημες και μη, να δείξουν τόσο κομψές με ένα μεγάλο σκίσιμο στο φόρεμα.

Ριάνα και Αμάντα Χόλντεν με  άνοιγμα που βγάζει μάτι!
Ριάνα και Αμάντα Χόλντεν με
άνοιγμα που βγάζει μάτι!

Πώς θα πετύχεις το λουκ:

- Το βασικό σημείο είναι να μην τα δείξεις όλα. Κοινώς, όταν υπάρχει άνοιγμα στο φόρεμα στο ύψος του ποδιού, δεν χρειάζεται να υπάρχει άνοιγμα και στο μπούστο. Φρόντισε το φόρεμα που θα προτιμήσεις στην επίσημή σου έξοδο να μην έχει βαθύ ντεκολτέ και βαθύ σκίσιμο στο πόδι. Έτσι, εκτός του ότι το λουκ θα έδειχνε φτηνό, θα έμοιαζες και πιο παχουλή (αφού το σώμα κόβεται στα δύο, καθώς το βλέμμα δεν μπορεί να εστιάσει και στα δύο σημεία του σώματός σου).

- Που θα ξεκινάει το άνοιγμα; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μελετήσεις προσεκτικά. Ένα άνοιγμα που ξεκινά από το σωστό σημείο, μπορεί άμεσα να σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή.

Μπουτάκια έξω: πώς θα το κάνεις με στυλ!

Φρόντισε το άνοιγμα να μην ξεκινά από πολύ πολύ ψηλά- να μην φαίνεται δηλαδή το κόκαλο της λεκάνης γιατί θα δείχνεις πολύ πρόστυχη.

Ταυτόχρονα, απόφυγε ένα άνοιγμα που θα ξεκινά στο γόνατο και το μάτι θα πέφτει στη γάμπα σου, κάνοντας το πόδι σου να δείχνει πιο κοντό.

- Σε ποιό σημείο θα μπει το άνοιγμα; Το βασικό είναι να μπορείς να περπατάς με χάρη και χωρίς να κάνεις αποκαλύψεις που δεν πρέπει.

Αν το άνοιγμα στο φόρεμα είναι ακριβώς στο πλάι, λίγα θα κρύβεις, πολλά θα φανούν. Αν είναι αρκετά μπροστά, θα δείχνει φτηνό. Η χρυσή τομή βρίσκεται στο πλάι, αλλά όχι εντελώς πλάι. Πιάσε το κόκαλο της λεκάνης από τη μεριά που θες να έχεις το άνοιγμα στο φόρεμα και δημιούργησε μια νοητή ευθεία. Εκεί ακριβώς πρέπει να ξεκινήσει και το σκίσιμο.

-Προσοχή: προτίμησε το άνοιγμα σε ένα φόρεμα μάξι και όχι μίντι (ή μίνι) που θα δείχνει κιτς, δεύτερο και απρεπές.



Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου