Subscribe:

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς κατάντησε έτσι η Τάιρα Μπανκς;

Αυτή είναι η εικόνα της Τάιρα Μπανκς που έχουμε συνηθίσει...

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, όμως να που ο φακός τη συνέλαβε σχεδόν μη… αναγνωρίσιμη.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα


Ως εμπνεύστρια και οικοδέσποινα του τάλεντ σόου "America's Next Top Model", η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) συμβουλεύει τις διαγωνιζόμενες ώστε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν μοντέλα.

Ένα από τα βασικά σημεία που τονίζεται στην εκπομπή είναι η καλή φυσική κατάσταση και η 38χρονη καλλονή φροντίζει η ίδια να θέτει το καλό παράδειγμα καθώς αθλείται συστηματικά.

Όμως, χθες απαθανατίστηκε να κάνει τζόγκινγκ στους δρόμους της Νέας Υόρκης και το ύφος στο πρόσωπό της μόνο απόλαυση δεν μαρτυρούσε.

Με εμφανή την έκφραση της προσπάθειας και της κούρασης, η Τάιρα ήταν αγνώριστη τρέχοντας με τη φόρμα της στις όχθες του ποταμού Χάντσον.

Αγκομαχούσε και προφανώς δυσκολευόταν πολύ να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της, όμως έδειχνε αποφασισμένη να το κάνει, παρά την κόπωση.

Ένα άλλο στοιχείο που έκανε εντύπωση ήταν το βάρος που προφανώς έχει προστεθεί τον τελευταίο καιρό σε όλο της το σώμα και κυρίως στα ποδαράκια της.

Εξάλου το θέμα των κιλών υπήρξε ανέκαθεν "καυτό" για την Μπανκς -και όχι μόνο λόγω επαγγέλματος.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή, η Τάιρα ήταν τόσο αδύνατη όταν ήταν μικρή που όλοι νόμιζαν ότι ήταν άρρωστη. "Στα 11 μου χρόνια αναγκάστηκα να τρώω ότι έβρισκα μπροστά μου γιατί όλοι με κοίταζαν με λύπηση και συμπόνοια", παραδέχτηκε η Μπανκς η οποία προφανώς έχει αφήσει εκείνες τις μέρες πολύ πίσω της...



www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου