Subscribe:

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

6 στυλιστικά μυστικά για να λάμψεις στα πάρτυ !


Τα πάρτυ έχουν ξεκινήσει αλλά το γλέντι θα κορυφωθεί τις ημέρες αυτές με τις ατελείωτες εξόδους. Ποιά στοιχεία πρέπει να έχει το γιορτινό λουκ σου για να σκλαβώσεις τους πάντες με στυλ!


Μείνε συντονισμένη για τα απόλυτα λουκ του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Άφησε οτιδήποτε τζιν στο συρτάρι  τις ημέρες αυτές
Άφησε οτιδήποτε τζιν στο συρτάρι
τις ημέρες αυτές

1. Το βασικό σου όπλο είναι το πανωφόρι.

Ας μην γελιόμαστε. Η πρώτη εντύπωση όταν μπαίνεις σε ένα μπαρ, σε ένα σπίτι, παντού, είναι το πλατό ή γενικά το πανωφόρι που έχεις επιλέξει. Πρέπει να είσαι σίγουρη πως το πανωφόρι σου (είτε πρόκειται για μακρύ παλτό, μεσάτο τζάκετ, γούνινο γιλέκο) σου πηγαίνει γάντι και δεν είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο. Το χρώμα που θα επιλέξεις πρέπει να ταιριάζει στο συνολικό λουκ σου αλλά και στα χρώματα που σε κολακεύουν. Το μαύρο είναι κλασικό, το κόκκινο γιορτινό και το πολύχρωμο θα σε κάνει ξεχωριστή. Αν ξέρεις ότι θα βρίσκεσαι στο δρόμο και θα φορέσεις αρκετή ώρα το παλτό, συνδύασε το με μια ωραία ζώνη ή καρφίτσα.

2. Αξίζει να λάμψεις:

Δεν υπάρχει άλλη εποχή του χρόνου που να δικαιολογείται απόλυτα οποιαδήποτε υπερβολή στην πούλια, το γκλίτερ και τον αυγερινό. Μπορείς άφοβα να ενδώσεις σε μια στραφταλιζέ φουστίτσα, μπλουζίτσα, ακόμα και σε ένα φόρεμα με παγιέτες (προτίμησε το μαύρο χρώμα). Λάμψη μπορούν να έχουν και τα παπούτσια σου αλλά απόφυγε τα γκλιτεράτα πανωφόρια. Πάντως, μην συνδυάσεις μαζί πάνω από δύο στραφταλιζέ κομμάτια, δεν θέλουμε α σε δούμε μπλούζα- φούστα- τακούνι στο στρας γιατί θα μοιάζεις με δέντρο στολισμένο.


3. Βάλε και λίγο χρώμα- γιορτές έχουμε:

Το μικρό μαύρο φορεματάκι σε όποια εκδοχή και να το τιμήσεις (με μεγάλο ντεκολτέ, με ακάλυπτη πλάτη, ασύμμετρο ή με ένα ώμο) αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή. Όμως, επειδή έχουμε γιορτές, αν θέλεις να κάνεις πιο χαρούμενο το λουκ σου, τόλμησε να χρωματίσεις το πανωφόρι, τα ψηλοτάκουνα ή το ζακετάκι σου. Ακόμα και ένα χρωματιστό φουλάρι μπορεί να κάνει λιγότερο βαρετό ένα μαύρο φόρεμα.


4. Πειραματίσου με τα στρώσεις ρούχων και τα υλικά:

Βελούδο, δέρμα, γούνα, δαντέλα είναι μόνο μερικά από τα διαφορετικά υλικά και υφάσματα που μπορείς να τιμήσεις στο γιορτινό λουκ σου. Ένα ζευγάρι βελουτέ γόβες, ένα γούνινο γιλέκο από συνθετικό μαλλί ή ένα δερμάτινο φόρεμα μπορεί να κάνει την εμφάνισή σου σέξι και γιορτινή δίχως πολλές ακρότητες. Ταυτόχρονα, μπορείς να πειραματιστείς και με τις στρώσεις ρούχων που θα φορέσεις. Ένα σέξι κορμάκι μπορεί να μπει κάτω από ένα στραφταλιζέ γιλέκο και να μην σε παχύνει αλλά να σε κάνει να δείχνεις σούπερ γιορτινή.


5. Τα κοσμήματά σου πρέπει να είναι λίγα και καλά:

Στα πάρτυ των ημερών αυτών, μπορείς να εμφανίσεις και τα πιο ''βαριά'' κοσμήματα που διαθέτεις. Ένα μεγάλο κολιέ, ένα ζευγάρι χλιδάτα σκουλαρίκια, πολλά μεταλλικά βραχιόλια, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις. Απόφυγε φυσικά, να φορτώσεις μαζί χέρια, λαιμό και αυτιά.

Δες εδώ πως μπορείς να δώσεις πνοή στα παλιά σου κοσμήματα:

6. Άσε τα τζιν για κάποια άλλη περίσταση:

Υπάρχουν 360 ημέρες κατά τις οποίες μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου τζινάκι. Τις ημέρες αυτές, άσε το τζιν στην κρεμάστρα και αν πρέπει να βάλεις παντελόνι, προτίμησε ένα μαύρο υφασμάτινο ή αν είσαι πιο άγριο θηλυκό, και το δερμάτινο παντελόνι μπορεί να γοητεύσει.


Πηγή:http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου