Subscribe:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πώς θα φορέσεις τις τάσεις της Άνοιξης 2012 (Νο1)


Επιτέλους θα δούμε στα καταστήματα τις μόδες που οι σχεδιαστές φρόντισαν να παρουσιάσουν στις Εβδομάδες Μόδας από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τι θα θα δούμε στις κρεμάστρες και στις βιτρίνες και το κυριότερο, πώς θα φορέσουμε τις τάσεις για την Άνοιξη 2012.

1. Το καυτό το νέον χρώμα!

Η πασαρέλα του οίκου Chanel  μεταμορφώθηκε σε πραγματικό βυθό.
Η πασαρέλα του οίκου Chanel
μεταμορφώθηκε σε πραγματικό βυθό.

Είναι ξεχωριστά, είναι φαντεζί, τα νέον χρώματα θα κλέψουν τις καρδιές μας στην πράσινη, την φούξια, την λαχανί ή κίτρινη εκδοχή τους. Πρώτη και καλύτερη τίμησε τα νέον χρώματα η δικιά μας Μαίρη Κατράντζου ενώ οίκοι όπως ο Narciso Rodriguez τίμησαν ακόμα και το coloblock με νέον χρώματα.

Τα πιο ξεχωριστά νέον κομμάτια τα είδαμε στις πασαρέλες των: Jason Wu, Rodarte,Nanette Lepore


Τα κρόσσια επιστρέφουν δυναμικά!
Τα κρόσσια επιστρέφουν δυναμικά!
Τα νέον χρώματα σε κάνουν να ξεχωρίζεις
Τα νέον χρώματα σε κάνουν να ξεχωρίζεις
Παστέλ χρωματιστά παντελόνια: τέλεια!
Παστέλ χρωματιστά παντελόνια: τέλεια!
Και sport και chic!!!
Και sport και chic!!!
Πώς θα φορέσεις το νέον: Αν δεν θέλεις να καταφύγεις στο εξτρίμ νέον coloblock, προτίμησε να ενδώσεις στα νέον χρώματα έστω στα αξεσουάρ, νύχια ή παπούτσια. Για τις πιο τολμηρές, ένα μπουστάκι σε νέον κίτρινο σε μια βραδινή σου έξοδο, θα κλέψει καρδιές.


2. Θάλασσα, θάλασσα, τι μου χεις κάνει!

Λίγο ο βυθός που μας μαγεύει, λίγο η σκέψη να γινόμασταν σαν την Άριελ τη Γοργόνα, ο υδάτινος κόσμος ήρθε και πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες των Chanel, Giorgio Armani, Elie Saab!

Όστρακα, κοράλλια, παπούτσια σαν θαλάσσια αλογάκια, ψάρια και αστερίες πάνω σε clutch τσαντάκια, δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στην σεζόν!

Πώς θα φορέσεις το λουκ:
Επένδυσε σε ιριδίζοντα υφάσματα, λαμπερές πούλιες και αξεσουάρ που θυμίζουν βυθό. Φυσικά, όσον αφορά τα κοσμήματα, οι πέρλες και τα μαργαριτάρια του βυθού επανέρχονται! Τα νύχια στο γαλαζοπράσινο του ωκεανού είναι απλά must.


3. Τα αέρινα κρόσσια

Τα κρόσσια επιστρέφουν δυναμικά στα φορέματα και γενικά στα ρούχα της σεζόν σε πλήθος χρωμάτων και υλικών. Τα είδαμε στις πασαρέλες των Hermes, Ferreti, Balmain και Caroline Herrera και τα λατρέψαμε!

Πώς θα φορέσεις το λουκ:

Προσπάθησε τα κρόσσια να βρίσκονται στο κάτω μέρος του τοπ ή της φούστας που θα επιλέξεις! Έτσι, θα κολακέψεις την σιλουέτα σου ακόμα περισσότερο.


4. Κουκλίτσα με παστέλ

Θέλεις να ενδώσεις στο κοριτσίστικο λουκ; Τα παστέλ χρώματα και το όλο girlie στυλ έχει την τιμητική του. Το κλειδί στην τάση αυτή είναι να μπερδέψεις έξυπνα πολλές παστέλ αποχρώσεις μαζί. Τα παστελ κυριαρχούν στους περισσότερους οίκους μόδας με πρώτους και καλύτερους τους Galliano και Givenchy!

Πώς θα φορέσεις το λουκ:

Το βασικό είναι να μην το παρακάνεις- μην δείχνεις δηλαδή σαν μεγαλομπεμπέκα. Ένα ωραίο χρωματιστό παστελ παντελόνι με κρεμ ή γκρι τοπ και είσαι έτοιμη για βολτούλα!


5. Και σπορ και πολυτέλεια!

Λίγο οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο που πλησιάζουν, λίγο που το fitness μπαίνει ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας, το sporty chic λουκ αποκτά κυρίαρχη θέση στις πασαρέλες. των: Victoria Beckham, Isabel Marant, Lacoste και Vera Wang.

Πώς θα φορέσεις το λουκ:

Ναι ναι, μπορείς να δείξεις το αθλητικό σου πνεύμα με γκλάμουρους τρόπο και ψηλοτάκουνα! Φαρδιές ρίγες, ιδιαίτερα υφάσματα, κασκέτο και φερμουάρ παντού!


Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου