Subscribe:

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Get the Look: απογευματινή εμφάνιση αλά Τζολί


To λουκ της ήταν κομψό και μπορείς εύκολα να το υιοθετήσεις κι εσύ σε μια απογευματινή σου έξοδο.

Το πουκάμισο ήταν λευκό και μεταξωτό (ένα λευκό πουκάμισο είναι έτσι κι αλλιώς must αγορά για τις εκπτώσεις).

Get the look: κάντο όπως η Αντζελίνα!
Get the look: κάντο όπως η Αντζελίνα!

Η pencil φούστα ήταν σε χρώμα μαύρο και από δέρμα ενώ τα σουέντ μαύρα γοβάκια είχαν το ιδανικό ύψος για να μην κουράζουν τα πόδια. Και τα τρία κομμάτια ήταν από τη συλλογή του οίκου''Salvatore Ferragamo''.

Το ξεχωριστό χρώμα στην όλη εμφάνιση έδωσαν τα σκουλαρίκια και το κολιέ σε σμαραγδί χρώμα από την συλλογή Swarovski.


Η φούστα: η pencil φούστα που θυμίζει δεκαετία του 50 επιστρέφει δυναμικά και θα την δούμε να πρωταγωνιστεί και στην σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012 σε πιο ανοιχτά χρώματα. Το συγκεκριμένο κομμάτι δίνει δύναμη στην Τζολί και μπορείς να προτιμήσεις μια πιο οικονομική επιλογή από το ηλεκτρονικό κατάστημα ASOS:

Το πουκάμισο κάνει το λουκ πιο σοφιστικέ και είναι κομμάτι κλειδί αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο κοκτέιλ πάρτυ! Μπορείς να το προμηθευτείς στην εκδοχή του ως μπλούζα από εδώ:

Τα ψηλοτάκουνα σε μαύρο χρώμα από σουέντ ύφασμα αποτελούν την απόλυτη επιλογή για τις χειμωνιάτικες εξόδους σου και ένα αντίστοιχο ζευγάρι μπορείς να αγοράσεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα Office:

Όσο για τα κοσμήματα, μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να φορέσουμε τους πολύτιμους λίθους που τιμά η Αντζελίνα, αλλά από λάμψη δεν πάμε πίσω. Κάνε κλικ εδώ.



Πηγή:http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου