Subscribe:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πώς θα φορέσεις τις τάσεις της Άνοιξης 2012 (Νο2)


Τι θα θα δούμε στις κρεμάστρες και στις βιτρίνες και το κυριότερο, πώς θα φορέσουμε τις τάσεις για την Άνοιξη 2012.

6. Παράξενα μοτίβα και μεγάλα σχέδια:

Το λευκό και πάλι στη μόδα
Το λευκό και πάλι στη μόδα

Η φετινή άνοιξη αγαπά τα έντονα prints και σχέδια. Λουλούδια, φρούτα, γεωμετρικά σχέδια ακόμα και prints ζώων θα κυριαρχήσουν, δίνοντας ένα τόνο ζωντάνιας στην καθημερινότητά σου.

Τα πιο λαχταριστά μοτίβα τα είδαμε στις πασαρέλες των:Cynthia Rowley, Mary Katrantzou, Missoni, Isabel Marant, D&G. Ξεχώρισαν τα ψηφιακά λουλούδια της δικιάς μας Κατράντζου και το φυτό σαφράνι του οίκου Missoni.

Πώς θα φορέσεις την τάση:

Η peplum τάση!
Η peplum τάση!
Διάλεξε το μοτίβο που σου ταιριάζει όσο υπερβολικό κι αν μοιάζει
Διάλεξε το μοτίβο που σου ταιριάζει
όσο υπερβολικό κι αν μοιάζει

Το βασικό είναι να βρεις το μοτίβο της αρεσκείας σου. Από εκεί και έπειτα, πρέπει να διαλέξεις ποιό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου θα έχει το μοτίβο αυτό. Μπορεί να είναι ένα έντονο λουλουδιαστό παντελόνι ή ένα ζευγάρι γόβες ή ακόμα και μια τσάντα. Πρόσεξε να υπάρχει ένας μονόχρωμος καμβάς που θα δένει τα μοτίβα μεταξύ τους. Ένα μονόχρωμο (λευκό ή μαύρο) φόρεμα, μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα ένα σακάκι με έντονα pirnts.

7. Μμμμ Ξύσμα λεμονιού:

Το κίτρινο ανοιχτό χρώμα, όπως αυτό που έχει το ξύσμα λεμονιού αγαπήθηκε πολύ και θα φορεθεί την άνοιξη αυτή. Τις κιτροειδή αποχρώσεις λάτρεψαν όλοι οι μεγάλοι οίκοι όπως οι: Elie Saab, Carolina Herrera, Mark Fast!

Πώς θα φορέσεις την τάση:

Εδώ ακολουθούμε την αντίθετη στρατηγική από τα εμπριμέ. Εδώ ένα μόνο λεμονί κομμάτι δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όσο περισσότερο κίτρινο βάλεις, τόσο καλύτερο το λουκ σου. Το χρώμα αυτό δείχνει τέλειο πάνω σε μελαψές ή μαυρισμένες επιδερμίδες αλλά αν είσαι πολύ ξανθιά, απόφυγε τις πιο ανοιχτές κίτρινες αποχρώσεις για να μην δείχνεις!

8. Να βάλλω τα μεταλλικά και να φυσάει!

Όχι, μην φοβηθείς, δεν εννοούμε να γίνεις ρόμποκοπ. Όμως, οτιδήποτε έχει λάμψη είναι καυτό και θα φορεθεί την άνοιξη αυτή. Χρυσό, ασήμι και όλοι οι τόνοι του μεταλιζέ αγαπήθηκαν από τους οίκους μόδας: Balmain, Carolina Herrera, Giorgio Armani και Givenchy!

Πώς θα φορέσεις την τάση:

Η τάση του μετάλλου χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Ένα χρυσό τζιν με μαύρο t-shirt, ένα πουκάμισο στους τόνους του ασημιού ή ένα φόρεμα μπρονζέ, δεν θα κλέψουν τις εντυπώσεις; Μην κολλάς όμως μόνο με το μπρονζέ, ασήμι ή χρυσό. Αγάπησε και τα χρωματιστά μεταλλικέ κομμάτια!

9. Λευκό και διάφανο

Όταν οι υπόλοιπες γυναίκες προτιμούν την ασφάλεια του μαύρου χρώματος, οι σχεδιαστές επιμένουν πως το λευκό είναι το μόνο ασφαλές χρώμα κατά τους πιο θερμούς μήνες.

Οι μεγάλοι οίκοι λάτρεψαν το λευκό: Temperley, Chloe και Elie Saab ενώ λευκά σύνολα αποτελούμε από δύο κομμάτια είδαμε στις πασαρέλες των Louis Vuitton και Chanel.

Πώς θα φορέσεις την τάση:

Το λευκό ακούγεται ευκολοφόρετο αλλά δεν είναι και τόσο! Μπορείς να το δοκιμάσεις ως πουκαμίσα με ένα εκκεντρικό floral παντελόνι, μπορείς να το προτιμήσεις ως λευκό φορεματάκι με κοσμήματα και αξεσουάρ νέον ή να ενδώσεις όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ένα διάφανο λευκό τοπ με μαύρο σουτιέν από μέσα!

10. Και η κοιλίτσα έξω!

Είχαμε χρόνια να δούμε τους μεγάλους σχεδιαστές να αφήνουν τα μοντέλα με την κοιλίτσα έξω! Ξεκίνα τα ροκανίσματα γιατί τα κοντά τοπάκια που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά επιστρέφουν δυναμικά στις πασαρέλες των: Oscar de la Renta, Proenza Schouler, Ohne Titel, Preen!

Πώς θα φορέσεις την τάση:

Αν δεν διαθέτεις επίπεδη κοιλιά, απόφυγε τα χαμηλοκάβαλα τζιν συνδυασμένα με κοντό μπλουζάκι και τα φορέματα με ανοίγματα στην περιοχή της κοιλιάς. Συνδύασε το κοντό σου μπλουζάκι με ψηλόμεση φούστα!

Άλλες σούπερ τάσεις για να διαλέξεις:

Τα πορτοκαλιά: επίλεξε την απόχρωση που κολακεύει περισσότερο την επιδερμίδα σου.

Το πουά: μικρότερο ή μεγαλύτερο, σε όποιο χρώμα το προτιμάς, το πουά επιστρέφει δριμύτερο.

Η peplum φούστα ή φόρεμα: Την λάτρεψαν όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας. Στο ύψος της μέσης της φούστας ή του φορέματός σου, ξεκινά μια σούρα σαν να υπάρχει μια δεύτερη φούστα κυματιστή! Απλά τέλεια!

Πως θα φορέσεις τις τάσεις της άνοιξης 2012 (Μέρος Α)

Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου