Subscribe:

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πώς, πού και γιατί να φορέσεις τα ριγέ


Look No1: Ριγέ σακάκι: Traffic People  Λευκό παντελόνι: Blanco €25,99 Πέδιλα: Zara €49,95 Φάκελος: Zara €39,95 Κολιέ: Zara €12,95 Γυαλιά ηλίου: Blanco €6,99

Το ναυτικό στυλ κυριαρχεί για ακόμη μία φορά αυτή τη σεζόν σε ρούχα και αξεσουάρ! Εμείς σου προτείνουμε 3 σύνολα για να βρεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Φυσικά, προτού κάνεις τα ψώνια σου για να υιοθετήσεις το ναυτικό λουκ, η Ιωάννα Γαρεφαλάκη, fashion editor του http://hotspotemily.blogspot.com/ σου "δίνει τα φώτα" της για να φορέσεις σωστά τα ριγέ!

Τα τρία λουκ:

Look Νο2: Ριγέ φούστα: Blanco €22,99  Τοπ: H&M €19,95Πέδιλα: Zara €69,95  Φάκελος: Zara €69,95 Κολιέ: H&M €9,95  Γυαλιά ηλίου: H&M €4,94
Look Νο2: Ριγέ φούστα: Blanco €22,99
Τοπ: H&M €19,95Πέδιλα: Zara €69,95
Φάκελος: Zara €69,95 Κολιέ: H&M €9,95
Γυαλιά ηλίου: H&M €4,94

Φωτογραφία Νο1: Οι ναυτικές ρίγες μπορούν να φορεθούν και σε σακάκι για ένα navy chic look. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα λευκό παντελόνι ή τζην, ψηλά πέδιλα και αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις, όπως το κίτρινο, για να δώσεις ένταση στο σύνολο.

Φωτογραφία Νο2: Στην βόλτα με τις φίλες σου φόρεσε μια απλή ριγέ φούστα και δώσε παιχνιδιάρικο ύφος με πολύχρωμα αξεσουάρ. Σου προτείνουμε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις σε πέδιλα και τσάντα για να φτιάξεις το πιο κοριτσίστικο σύνολο!

Φωτογραφία Νο3: Φόρεσε το ριγέ σου τοπ με ένα χρωματιστό παντελόνι και για ένα hot & casual look! Εμείς εμπνευστήκαμε από τηBrigitte Bardot και σου προτείνουμε κόκκινο παντελόνι και μπαλαρίνες στο ίδιο χρώμα, μία απλή τσάντα σε καφέ απόχρωση και αν κρυώνεις, φόρεσε ένα τζην πουκάμισο ως σακάκι.

Look No3: Παντελόνι: Pull&Bear €25,99 Μαρινιέρα: Mango €9,99 Τζην πουκάμισο:  Pull&Bear €9,99 Μπαλαρίνες: Mango €39,99  Τσάντα: Zara €45,95
Look No3: Παντελόνι: Pull&Bear €25,99
Μαρινιέρα: Mango €9,99 Τζην πουκάμισο:
Pull&Bear €9,99 Μπαλαρίνες: Mango €39,99
Τσάντα: Zara €45,95

Πώς να φορέσεις τα ριγέ

  • Αν έχεις περιττά κιλά στην κοιλιά ή μεγάλο στήθος, απόφυγε τα τοπ που έχουν οριζόντιες ρίγες. Καλύτερα ψάξε για ρούχα με κάθετες ρίγες που επιμηκύνουν τη σιλουέτα σου. Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια σε περίπτωση που έχεις περιττά κιλά στην περιφέρεια. Γενικά με τις οριζόντιες ρίγες μπορείς να δώσεις όγκο εκεί που τον χρειάζεσαι, ενώ με τις κάθετες να καμουφλάρεις τα σημεία που θες. Επίσης όσο μεγαλύτερο κενό υπάρχει ανάμεσα στις ρίγες, τόσο λιγότερο τονίζουν τις καμπύλες σου.

  • Εάν φοβάσαι τις ρίγες μπορείς να ξεκινήσεις με πολύ λεπτές. Είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο ή για ένα καθημερινό look! Αν είσαι πρωτάρα σε αυτή την τάση, δοκίμασε να τις συνδυάσεις με κάτι μονόχρωμο στο υπόλοιπο μισό. Μία ριγέ φούστα με ένα απλό τοπ μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακή.

  • Ναι, το ασπρόμαυρο είναι κλασσικό αλλά μη φοβηθείς να κάνεις και άλλους συνδυασμούς. Μπορείς να φορέσεις μία απλή μαρινιέρα με μία χρωματιστή φούστα ή σακάκι και να κάνεις τη διαφορά. Τόλμησε να συνδυάσεις τα ριγέ με έντονα χρώματα όπως πράσινο, κίτρινο ή πορτοκαλί.

  • Οι ρίγες ίσως είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να συνδυάσεις prints. Αντί για ένα απλό τοπ, διάλεξε ένα ριγέ και συνδύασέ το με μία φλοράλ φούστα ή με ένα παντελόνι με prints.

  • Τέλος ένας πολύ εύκολος τρόπος για να φορέσεις τις ρίγες, είναι μία ζακετούλα ή ένα ριγέ πουλόβερ στους ώμους. Ακόμη και μία τσάντα με ριγέ print ή ένα φουλάρι είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά!



    Πηγή : http://www.womenonly.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου