Subscribe:

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Φουστάνι με κοψίματα: πώς θα το φορέσεις σωστά


Κόψε κόψε, τι θα μείνει!

Tα είδαμε στις πασαρέλες πολλών μεγάλων οίκων όπως ο Givenchy και αξίζει να τα λατρέψεις πραγματικά το καλοκαιράκι. Ο λόγος για τα φορέματα με κοψίματα (cut out dresses) που σε καλούν να τα φορέσεις, δείχνοντας κομψή και σέξι.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Ο λόγος για τα φορέματα με κοψίματα (cut out dresses) που σε καλούν να τα φορέσεις, δείχνοντας κομψή και σέξι.

Οι βασικοί κανόνες:

* Που θα μπει το κόψιμο: όπως και με τα φορέματα με άνοιγμα στο πόδι, έτσι κι εδώ, το που θα κόβεται το φόρεμα είναι σημαντικό.

Το cut- out φόρεμα, έχει φέτος την τιμητική του! Φουλ στα κοψίματα
Το cut- out φόρεμα, έχει φέτος
την τιμητική του! Φουλ στα κοψίματα

* Αν έχεις τροφαντή κοιλίτσα, μην προτιμήσεις ένα cut out φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο εκείνο ακριβώς το σημείο. Αντίθετα, προτίμησε να αναδείξεις την πλάτη σου με κοψίματα στους ώμους και τη μέση.

* Αν πάλι διαθέτεις τα λεγόμενα παχάκια της αγάπης, στα πλαϊνά της μέσης, πρόσεξε, γιατί τα περισσότερα φορέματα με κοψίματα, αφήνουν ακάλυπτο εκείνο ακριβώς το σημείο.

* Αν δεν διαθέτεις κάποιο cut out φόρεμα, επένδυσε στο ολόσωμο μαγιό με κοψίματα που έχεις από πέρσι. Με μια φουστίτσα από κάτω, μπορεί άνετα να δημιουργήσει ένα στυλάτο cut out αποτέλεσμα.

* Πρόσεξε και το μοτίβο του cut out dress. Ένα μονόχρωμο φόρεμα με κοψίματα είναι πιο κλασικό ενώ ένα floral cut out φόρεμα δείχνει φρέσκο και νεανικό.

* Απόφυγε το πολύ στενό φόρεμα με κοψίματα γιατί θα δείχνει φτηνό και προτίμησε ένα πιο balloοn!

* Αν δεν νιώθεις άνετα με τα πιασιματάκια σου, καλύτερα να προτιμήσεις κομμάτια με μικρά κοψιματάκια που θα συνδυάσεις με ζακέτα ή εσάρπα για να μην δείξεις πολύ δέρμα.

* Αν το φόρεμά σου έχει πολλά κοψίματα, απόφυγε τα βαριά αξεσουάρ που θα μπερδέψουν και το μάτι και το λουκ σου.



Πηγή : http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου