Subscribe:

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

SHOP&OFF: το πιο stylish πάρτυ του φετινού καλοκαιριού


Την Πέμπτη 7 Ιουνίου το concept store SHOP Ermou 112A υποδέχεται την ομάδα του OFFRADIO.GR και παρουσιάζει το “Shop Summer Lounge”, το official summer style party του φετινού καλοκαιριού.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Στις 7 Ιουνίου από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ οι DJs του Offradio.gr ντύνουν με μουσικές το concept store SHOP Ermou 112A και υποδέχονται το κοινό με special OFF τιμές σε όλες τις νέες καλοκαιρινές συλλογές του SHOP και όχι μόνο!

Μαζί μας η πιο stylish συλλογή cocktails που θα προσφέρεται σε όλους: η Extravaganza Cocktail Selection –μια premium συλλογή cocktails βασισμένη σε τρία "extravaganza" ποτά, ιδιαίτερα και μοναδικά στην κατηγορία τους: Pink Pigeon: Το funky rum από τον Μαυρίκιο, infused με βανίλια Μαδαγασκάρης, ένα ιδανικό mix γευστικής αρμονίας και ελευθερίας No3 Gin: Ένα εξαίρετο Gin που τολμά να εκφράσει την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα του παραδοσιακού London Dry Gin. Κing's Ginger: το premium spirit με βάση το ginger, για gentlemen και hip class ladies.

Που ξέρεις, μπορεί να κερδίσεις  εσύ το ποδήλατο της φωτογραφίας!
Που ξέρεις, μπορεί να κερδίσεις
εσύ το ποδήλατο της φωτογραφίας!

Κι επειδή έχουμε μανία για παγωτό γιαούρτι θα έχουμε μαζί μας το «Kayo» της Kayak. Kayak+Yogurt=Kayo και είναι η νέα πρόταση της -γνωστής για τα gourmet παγωτά- εταιρίας. Πρόκειται για frozen yogurt που έχει την μορφή soft παγωτού γιαούρτι, αποτελείται κατά 60% από γιαούρτι και κυκλοφορεί σε γεύσεις που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε όλοι στις 7 Ιουνίου στο concept store SHOP Ermou 112A.

Από το summer lounge party που στήνουν το concept store SHOP Ermou 112A και το OFFRADIO.GR, δε θα μπορούσε να λείπει το design! Το σκηνικό εκείνη την ημέρα, ολοκληρώνει η Kartell με τα έπιπλα της συλλογής Magic Hole designed by Philippe Starck & Eugeni Quitllet.

Κάθε party OFF τελειώνει πάντα με ένα μοναδικό δώρο. Αυτή τη φορά το concept store SHOP Ermou 112A κληρώνει ένα μοναδικό retro style ποδήλατο, το Bombi bike της Cicli Cinzia σε έναν ή μία τυχερό/ή που θα πραγματοποιήσει αγορές σε special off τιμές εκείνη την ημέρα και θα λάβει μέρος στην κλήρωση.

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, στο concept store SHOP Ermou 112A στην Αθήνα! Την ίδια ημέρα μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου ρούχα- παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση -30%!

Στα deck οι DJs του OFFRADIO.GR:

Ραφαέλλα Ράλλη

Νίκος Κομνηνός

Βαγγέλης Ρίσσου


Πηγή : http://www.womenonly.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου