Subscribe:

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το ζεύγος Μπέκαμ καυγάδισε άγρια δημοσίως


Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ φαίνεται να έχει προβλήματα. Και ο λόγος; Η μεγάλη αγάπη τους! Άλλο πάλι και αυτό.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο Ντέιβιντ (David) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) τσακώνονται πολύ τον τελευταίο καιρόεξαιτίας του ότι η 37χρονη σταρ δεν προσέχει καθόλου τον εαυτό της με το εξαντλητικό της πρόγραμμα!

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Closer", ο Ντέιβιντ έχει επανειλημμένα ικετεύσει την αγαπημένη του σύζυγο να χαλαρώσει τους ρυθμούς της, αλλά εκείνη υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, και εκείνος είναι έξαλλος μαζί της.

Αυτό είναι το σπίτι όπου μένουν οι Μπέκαμ στο Λος Άντζελες και ήδη το έχουν αγαπήσει πολύ.
Αυτό είναι το σπίτι όπου μένουν οι Μπέκαμ στο Λος Άντζελες και ήδη το έχουν αγαπήσει πολύ.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες, μεταφέρουν ότιείδαν το διάσημο ζεύγος σε πρόσφατη έξοδό τους στο εστιατόριο "Νobu Matsuhisa" καιδεν φαινόταν και τόσο… ευτυχισμένοι!

"Υπήρχε μεγάλη ένταση και φαινόταν σε κάθε κίνησή τους. Σχεδόν δεν κοίταζαν ο ένας τον άλλο", μεταφέρουν οι πηγές ενώ φίλοι του ζευγαριού υπογραμμίζουν το πόσο στεναχωρημένη είναι η Βικτόρια που η καριέρα της έχει δημιουργήσει τόσα προβλήματα στον γάμο της.
Το  Μπέκινχαμ Πάλας  σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν για τη διάσημη οικογένεια...
Το "Μπέκινχαμ Πάλας" σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν για τη διάσημη οικογένεια...

Η συγκεκριμένη έξοδος υποτίθεται ότι έγινε για να "μπαλώσει" την κατάσταση, αλλά μάλλον χειρότερα τα έκανε τα πράγματα…

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά μαζί, τον 12χρονο Μπρούκλιν(Brooklyn), τον 9χρονο Ρόμεο (Romeo), τον 6χρονο Κρουζ (Cruz) καιτη μόλις 9 μηνών Χάρπερ (Harper) και τελικά, ύστερα από πολλή σκέψη αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λος Άντζελες, γεγονός που τους οδήγησε στην πώληση του σπιτιού τους στην Αγγλία, αλλά και αυτό στη Γαλλία.

Το "σπιτάκι" των Μπέκαμ στο Χέρτφορτσάιρ στη Μεγάλη Βρετανία είναι γνωστό ως "το παλάτι Μπέκινχαμ" και αυτό τα λέει όλα.

Η έπαυλη έχει ήδη βγει στην αγορά και κοστολογείται περίπου στα £18 εκατομμύρια (€21,5 εκατομμύρια)από τους μεσίτες ενώ άλλα £2,5 εκατομμύρια (σχεδόν €3 εκατομμύρια) λέγεται ότι θα πουληθεί η έπαυλη στη Γαλλία.

Το ζευγάρι δεν ήθελε να αποχωριστεί τα δύο αυτά σπιτάκια, καθώς είναι γεμάτα αγαπημένες αναμνήσεις για όλη την οικογένεια, ωστόσο φαίνεται ότι εφόσον αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στις ΗΠΑ, δεν έχει νόημα να τα κρατούν.

Ο Ντέιβιντ έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες, ενώ η Βικτόρια έχει το στούντιό της στην πόλη και οι δουλειά της "πετάει" κανονικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου