Subscribe:

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος καταράστηκε την Κρίστεν Στιούαρτ;

Δεν φαίνονται καλά τα πράγματα για την Κρίστεν Στιούαρτ

Ένα βήμα κάνει μπρος δύο πίσω, η νεαρή πρωταγωνίστρια που πρόσφατα τα έκανε… "ρόιδο" με τα προσωπικά της.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα


Από τότε που αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια την παράνομη σχέση της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders), άρα και την απιστία της απέναντι στον Ρόμπερτ Πάτινσον(Robert Pattinson) η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι αλλά δεν τα καταφέρνει.

Φορώντας ναρθικάκι στο δάχτυλο και το T-Shirt του πρώην αγαπημένου της εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο η Κρίστεν Στιούαρτ.
Φορώντας ναρθικάκι στο δάχτυλο και το T-Shirt του πρώην αγαπημένου της εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο η Κρίστεν Στιούαρτ.

Μάλιστα οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι τόσο μεγάλες που σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια… επαγγελματική.

"Η Κρίστεν ξέρει καλά ότι τα θαλάσσωσε με το κέρατο, και ψάχνει τρόπους για να γυρίσει σελίδα, όμως μόνη της δεν τα καταφέρνει γιατί το βάρος είναι μεγαλύτερο από όσο νόμιζε", μεταφέρουν πηγές του National Enquirer εξηγώντας ότι η 22χρονη σταρ στράφηκε σε ειδικό ψυχολόγο αφού ένιωσε ότι δεν της έφτανε η στήριξη που είχε από φίλους και οικογένεια.

"Είναι σαν να προσπαθεί να ξεπεράσει ένα διαζύγιο", συνεχίζουν οι πηγές, ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη σημερινή τελετή των κινηματογραφικών βραβείων του MTV όπου λέγεται πως θα έχουμε την πρώτη κοινή εμφάνιση των δύο ηθοποιών μετά το σκάνδαλο.

Κατά τα άλλα –και στο πλαίσιο του "όταν κάτι πάει στραβά, όλα πάνε στραβά"- η Κρίστεν εμφανίστηκε χθες στο αεροδρόμιο φορώντας ναρθικάκι στο δάχτυλο του αριστερού χεριού της όπου προφανώς είχε κάποιο ατυχηματάκι.

Βέβαια, το γεγονός ότι φορούσε ένα T-Shirt που φορούσε παλιότερα ο Πάτινσον μόνο ως… λευκή σημαία μπορεί να εκθλιφθεί.

www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου