Subscribe:

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτο: Η Νικόλ Κίντμαν έχασε τη... μύτη της

Βρε τι έπαθε η καημένη η Νικόλ...

Μεγάλες –και πολύ παράξενες- περιπέτειες είχε η διάσημη ηθοποιός με το κεντρικό χαρακτηριστικό του προσώπου της που, όπως αποκαλύπτει η ίδια, κάποια στιγμή… εξαφανίστηκε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα


Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) περιέγραψε μια συγκεκριμένη σκηνή στα γυρίσματα της ταινίας "Οι ώρες" που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, παρόλο που τελικά της χάρισε και το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το 2002.

Η Νικόλ Κίντμαν είχε κερδίσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου ως Βιρτζίνια Γουλφ στην  ταινία  Οι ώρες  του 2002. Στα γυρίσματα, όμως, μαθαίνουμε ότι είχε μερικά βασικά  θεματάκια  με τη μύτη της...
Η Νικόλ Κίντμαν είχε κερδίσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου ως Βιρτζίνια Γουλφ στην ταινία "Οι ώρες" του 2002. Στα γυρίσματα, όμως, μαθαίνουμε ότι είχε μερικά βασικά "θεματάκια" με τη μύτη της...

Στην εν λόγω ταινία, της οποίας το τρέιλερ μπορείτε να δείτε στοβίντεο που ακολουθεί, η 45χρονη σταρ ενσάρκωνε τη διάσημη συγγραφέα Βιρτζίνια Γουλφ και για να της μοιάσει στο πρόσωπο αναγκάστηκε να φορά μια ψεύτικη μύτη.

Έλα όμως που, όπως προέκυψε, η μυτούλα αυτή δεν ήταν και πολύ σταθερή…

"Κάποια στιγμή, έπρεπε να γυρίσουμε μία σκηνή όπου εγώ θα ήμουν κάτω από το νερό. Έκανα, λοιπόν, το μακιγιάζ, που πήρε περίπου τρεις ώρες για να ολοκληρωθεί και μόλις έβαλα το κεφάλι κάτω από το νερό, η μύτη μου πήρε δρόμο", περιέγραψε γελώντας η Κίντμαν η οποία αυτό τον καιρό γυρίζει την ταινία "Hemingway & Gellhorn" στο πλευρό του Κλάιβ Όουεν (Clive Owen).

Παρεμπιπτόντως, η Νικόλ και σε αυτή την περίπτωση καταφεύγει σε προσθετικό μακιγιάζ για να προσεγγίσει εμφανισιακά την πολεμική ανταποκρίτρια Μάρθα Γκέλχορν (Martha Gellhorn). (Για την ιστορία, ο Όουεν ερμηνεύει τον Έρνεστετ Χέμινγουεϊ και η ταινία καταπιάνεται με τον έρωτά τους).

Όλα καλά… Αρκεί να μην υπάρχουν υποβρύχιες σκηνές.

www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου