Subscribe:

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς θα φορέσεις τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν

Ο χειμώνας έρχεται και οι τάσεις είναι πολλές! Ακολούθησέ τες!

Οι τάσεις για το φετινό χειμώνα κατάφεραν να καλύψουν κάθε γούστο και να μας παρασύρουν ακόμη μία φορά για shopping. Ακολουθούν 5 από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν για να εμπνευστείς και να πάρεις μία ιδέα για το τι θα βρεις στα μαγαζιά φέτος.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Η Ιωάννα Γαρεφαλάκη, fashion editor του http://hotspotemily.blogspot.gr/ σου προτείνει τα καλύτερα!

Παντελόνι σε απαλό καφέ: 44€ Mango, Μπορντό παντελόνι: 135€ Ted Baker, Μπροκάρ παντελόνι: 32.99€ Blanco, Κίτρινο σακάκι: 19.95€ H&M, Τσάντα: 14.95€ H&M

Το ανδρόγυνο look είναι μία από της κυρίαρχες τάσεις του χειμώνα. Συγκεκριμένα το κλασσικό ίσιο παντελόνι κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback και εμείς απολαμβάνουμε την παρουσία του, αφού είναι το κομμάτι που μπορεί να τονίσει τέλεια τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις ένα σοφιστικέ στυλ αν το συνδυάσεις με πουκάμισο ή με εφαρμοστό τοπ. Για μια πιο μοντέρνα εκδοχή δοκίμασε να το φορέσεις μαζί με ένα φαρδύ πουλόβερ.

Πλεκτό φόρεμα: 48€ Topshop, Διάφανο πουκάμισο: 48€ Topshop, Γόβες: 39.95€ H&M, Φόρεμα: 24.95€ H&M, Καπέλο: 14.95€ H&M, Σκουλαρίκια: Blanco

Οι πασαρέλες κατακλύστηκαν φέτος από σύνολα σε έντονο μπλε . Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες και με όποιο χρώμα μαλλιών μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να το συνδυάσεις με ουδέτερα χρώματα, με αποχρώσεις του κόκκινου, ενώ φέτος οι σχεδιαστές μας έκαναν να αγαπήσουμε το συνδυασμό μπλε-μαύρο. Για τις θαρραλέες ένα παντελόνι σε έντονο μπλε είναι το απαραίτητο χειμερινό κομμάτι. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις ένα παλτό, αξεσουάρ αλλά και βερνίκια σε αυτή την απόχρωση.

Πουλόβερ: 44€ Η&Μ, Jacket: 25€ Η&Μ, Καπέλο: 43€ Accessorize, Παντελόνι: 25€ Pull&Bear, Μποτάκια: 29.95€ H&M, Τσάντα: 99€ Accessorize

Αυτό το χειμώνα η πόλη συναντά την εξοχή δημιουργώντας ένα κομψό, σοφιστικέ αλλά ταυτόχρονα καθημερινό στυλ. Καστόρι, tweed, δέρμα και γήινες αποχρώσεις δημιουργούν ένα πολυτελές λουκ που μας παραπέμπει σε βόλτες στην εξοχή. Μην ξεχνάς το κλειδί σε αυτήν την τάση είναι το layering, οπότε μην εκπλαγείς αν δεις 3 ή ακόμη και 4 κομμάτια φορεμένα μαζί.

Τσάντα: Blanco, Τζάκετ: 199€ Mango, Κολάν: Mango, Γάντια: 34€ Accessorize, Σκουλαρίκια: 9.95€ H&M, Γόβες: 59.99€ Mango

Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα είναι το δέρμα. Είναι πλέον γεγονός πως φέτος δεν θα βρεις το δέρμα μόνο σε jackets, τσάντες και παπούτσια. Οι σχεδιαστές το χρησιμοποιούν σαν ένα ακόμη ύφασμα και θα το δεις παντού, σε παντελόνια, φορέματα, μπλούζες αλλά και σε κοσμήματα!

Παντελόνα: 44€ Mango, Playsuit: 49€ Topshop, Σορτς: 23€ Mango, Γαλάζιο τοπ: 25€ Pull&Bear, Clutch: 125€ Ted Baker, Τσάντα: 38€ Pull&Bear

Οι σχεδιαστές φέτος μας παρασύρουν με γεωμετρικά σχέδια, έντονα prints από την κορφή ως τα νύχια, αλλά και με το συνδυασμό διαφορετικών μοτίβων! Αν είσαι ακόμη διστακτική για τη συγκεκριμένη τάση σου προτείνουμε αρχικά να δοκιμάσεις ουδέτερα χρώματα προσπαθώντας πάντα να βρίσκεις τα κατάλληλα μοτίβα σύμφωνα για το σωματότυπό σου, έτσι ώστε να δημιουργείς μία ισορροπημένη σιλουέτα.



www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου