Subscribe:

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ρεζίλι έγινε η μαμά της Λίντσεϊ Λόχαν στην TV

Μπροστά στην Ντίνα, η Λίντσεϊ φαίνεται... αρνάκι!

Δεν πήγαν και πολύ καλά τα πράγματα για την Ντίνα Λόχαν (Dina Lohan) η οποία μάλλον "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη".

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα


Με τη ρετσινιά της "χειρότερης μητέρας στον κόσμο" να την ακολουθεί εδώ και χρόνια η 49ρονη γυναίκα φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μια προσπάθεια να "καθαρίσει το κούτελό της".

Όμως τελικά, το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο.

H χειρότερη μητέρα στον κόσμο θεωρείται η Ντίνα Λόχαν καθώς σίγουρα της ανήκει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον εκτροχιασμό της κόρης της, Λίντσεϊ -αν όχι το μεγαλύτερο δηλαδή!
H χειρότερη μητέρα στον κόσμο θεωρείται η Ντίνα Λόχαν καθώς σίγουρα της ανήκει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον εκτροχιασμό της κόρης της, Λίντσεϊ -αν όχι το μεγαλύτερο δηλαδή!

Η Ντίνα Λόχαν δέχτηκε πρόσκληση του Δρ. Φιλ (Dr Phil) και εμφανίστηκε στην εκπομπή του, όμως δεν κατάφερε ούτε να ολοκληρώσει μια πρόταση.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ της εκπομπής στο βίντεοπου ακολουθεί, η Ντίνα ήταν τόσο αμήχανη, αγχωμένη και ύποπτα νευρική που έκοβε τις προτάσεις γρήγορα, δεν μπορούσε να καθίσει σε ένα σημείο, ενώ κυριολεκτικά, δεν κατάφερε να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις που ο Δρ. Φιλ ΜακΓκρο (Dr Phil McGraw) της έκανε.

Κάποια στιγμή, ο διάσημος τηλεοπτικός ψυχολόγος εκνευρίστηκε από την ανικανότητα της καλεσμένης του να του μιλήσει ειλικρινά –όπως είχαν συμφωνήσει- και την κατηγόρησε για "ψεύτικη και ανειλικρινή".

Τότε εκείνη απλά γύρισε στις κάμερες και δείχνοντας το μεσαίο της δάχτυλο επιδεκτικά τόνισε προκλητικά "Σόρι"…

Βέβαια ο δρ. Φιλ, ως "παλιά καραβάνα" είχε φροντίσει να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά καθώς εμφάνισε σε παράθυρο τον πρώην σύζυγο της Ντίνα και πατέρα της Λίντσεϊ, Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) ο οποίος ρώτησε ανοιχτά και αυτάρεσκα "αν η πρώην σύζυγός του πήγε μεθυσμένη στην εκπομπή", υπογραμμίζοντας σαφώς την εξάρτησή της από το αλκοόλ.

Στη συνέχεια, η Λόχαν αντέδρασε υποστηρίζοντας ότι η εκπομπή την παρουσίασε έτσι σκόπιμα καθώς επέλεξε τις συγκεκριμένες σκηνές μέσω του μοντάζ, τονίζοντας όμως ότι "δεν τη νοιάζει καθόλου".

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος παρακολουθήσει το απόσπασμα μέχρι που αρχίζει να κοιτάζει τη Λίντσεϊ με κάποια συμπάθεια… Ε, με τέτοιους γονείς!

www.womenonly.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου